Fotbal

CSM Slatina a dat startul pregătirilor. Vasile Gheorghe, printre noutățile reunirii


Echipa de fotbal CSM Slatina a dat startul pregătirilor pentru Liga a III-a. Jucătorii grupării slătinene s-au reunit sub comanda staff-ului tehnic, coordonat de Mihai Ianovschi, director tehnic. Mijlocașul central Vasile Gheorghe, jucător cu prezențe în primele eșaloane ale fotbalului, se numără printre noutățile reunirii. Lotul grupării slătinene pentru noul sezon al Ligii a III-a va fi definitivat în mare parte după efectuarea vizitei medicale, programate în următoarele două zile.

CSM Slatina a dat startul pregătirilor pentru Liga a III-a. Primul antrenament al verii, condus de Mihai Ianovschi, Bobi Verdeș, Mircea Voicu și Vasile Sin, ultimul antrenor cu portarii, a adus destule noutăți. Pe lânga mulți jucători tineri, precum Dorin Toma de la CSM Reşiţa, Cătălin Grigore de la ACS Braşov, Luca Bodri şi Toma Bodri, de la UTA Arad, la reunire au fost prezenți și câțiva fotbaliști experimentați. Fostul fotbalist al echipei FC Olt Slatina, care în ultimul timp a evoluat la CSMS Iași și FC Argeș, Vasile Gheorghe, fundașul stânga Dan Popescu, care a evoluat în trecut pentru FCSB, fundașul central George Cotigă, atacantul Alexandru Capătă, portarul Nicușor Grecu sunt doar câteva dintre numele noi de la reunirea grupării slătinene.

Fotbaliștii echipei slătinene vor efectua marți și miercuri vizita medicală, urmând ca după controlul medical obligatoriu lotul să fie în mare definitivat.

CSM Slatina are obiectiv formarea unei echipe competitive. Gruparea slătineană va susține în această vară o serie de amicale în compania unor formații de Liga a II-a și a III-a.

Sari la conținut