Fotbal

CSM Slatina coboară în iarbă. Pe 8 iulie, de la ora 18.00, fotbaliştii slătineni susţin primul antrenament pentru Liga a III-a

Echipa de fotbal CSM Slatina dă startul pregătirii în vederea abordării sezonului Ligii a III-a. Primul antrenament al verii este programat luni, 8 iulie, de la ora 18.00, pe Stadionul „ 1 Mai”. Reunirea va aduce, aşa cum este normal, câteva nume noi, oficialii gruprii slătinene întârind în această perioadă lotul pentru formarea unei echipe competitive la nivelul eşalonului al treilea.

Nou-promovată în Liga a III-a, CSM Slatina se va reuni luni, de la ora 18.00, în vederea abordării pregătirii. Staff-ul tehnic va avea la dispoziţie, la primul antrenament al verii, jucători noi printre care atacantul Alexandru Capătă, fundaşul central George Cotigă, fundaşul stânga Dan Popescu, portarul Nicuşor Grecu, dar şi alte nume noi pentru întărirea lotului în vederea formării unei echipe competitive pentru Liga a III-a.

Pe 9 şi 10 iulie, lotul grupării slătinene va susţine vizita medicală la un cabinet privat din oraş, la medicul Liviu Petrescu.

Slătinenii vor susţine în această vară şi o serie de meciuri amicale în vederea pregătirii sezonului din Liga a III-a, care va începe pe 24 august. Primul meci oficial va fi, însă, în Cupa României, pe 31 iulie.

Sari la conținut