Fotbal

Mijlocaşul Radu Necşulescu a ajuns la un acord cu CSM Slatina. „Mi-am dorit să mă retrag acasă”

Mijlocaşul central de 28 de ani, Radu Necşulescu, revine acasă după ce în ultimii ani a evoluat pentru FC Hermannstadt, Oţelul Galaţi şi Metalurgistul Cugir. Fotbalistul slătinean a mai evoluat, de-a lungul carierei, pentru FC Caracal, Alro Slatina, FC Olt Slatina, Naţional Sebiş sau CS Ineu.

Oficialii echipei de fotbal CSM Slatina au mai ajuns la un acord cu un jucător pentru întărirea lotului. Este vorba despre fotbalistul slătinean Radu Necşulescu, care în stagiunea precedentă a evoluat pentru Metalurgistul Cugir. Mijlocaşul central de 28 de ani a mai evoluat, în ultimul timp, pentru FC Hermannstadt şi Oţelul Galaţi.

Mi-am dorit să mă retrag acasă, iar proiectul echipei CSM Slatina este unul foarte frumos. Sunt condiţii foarte bune de pregătire, eu chiar m-am antrenat cu băieţii înainte de baraj, îi cunosc pe majoritatea, iar cu unii am jucat împreună”, a precizat mijlocaşul central, Radu Necşulescu.

Mijlocaşul ofensiv al grupării slătinene a mai evoluat, în decursul carierei, pentru FC Caracal, FC Balş, Alro Slatina, FC Olt Slatina, dar şi pentru formaţiile arădene Naţional Sebiş şi CS Ineu.

Sari la conținut