Fotbal

Marius Cătălin Grigore, ultima dată „decarul” celor de la ACS Braşov, a ajuns la un acord cu CSM Slatina

Originar din Slatina, mijlocaşul central de 19 ani, Marius Cătălin Grigore, jucător cu reale calităţi, s-a înţeles cu nou-promovata CSM Slatina. Tânărul jucător, purtător al tricoului cu numărul 10, a ajuns în Liga a II-a la Daco-Getica după terminarea junioratului, iar în sezonul precedent a evoluat în eşalonul al treilea pentru ACS SR Municipal Braşov. Marius Cătălin Grigore este nepotul cunoscutului fost fotbalist, Ionuţ Luţu.

Jucător ce a început fotbalul sub comanda lui Ion Pîrvulescu, dar care şi-a continuat junioratul la Ardealul Cluj şi Academia de Fotbal FC Voluntari, slătineanul Marius Cătălin Grigore a ajuns la un acord cu CSM Slatina. Mijlocaşul născut pe 29 noiembrie 1999 a mai evoluat în Liga a II-a pentru Daco-Getica, iar în ultima perioadă a fost jucător de bază al echipei ACS SR Municipal Braşov.

Tânărul fotbalist spune că a luat decizia de a îmbrăca tricoul grupării slătinene deoarece există premisele obţinerii performanţei.

Este un proiect bun, de viitor, iar condiţiile sunt extraordinare pentru a face performanţă. Aceste au fost considerentele pentru care am ales Slatina. După ce am terminat junioratul, am ajuns în Liga a II-a, la Daco-Getica, acolo unde am fost coleg cu Cotigă. În ultima perioadă, am evoluat la Braşov. M-am simţit foarte bine, este o galerie minunată acolo, dar din cauza unor probleme am decis să plec. Sper să am evoluţii cât mai bune pentru CSM Slatina, să ne atingem obiectivele”, a precizat tânărul mijlocaş Marius Cătălin Grigore.

Purtător al tricoului cu numărul 10, Marius Cătălin Grigore este mijlocaş de creaţie. Acesta este nepotul inegalabilului Ionuţ Luţu, care îi oferă uneori sfaturi legate de fotbal.

Da, se poate spune că unchiul meu a fost un model pentru mine, dar doar din punct de vedere fotbalistic. Mă ajută cu sfaturi, discutăm destul de des despre fotbal, iar uneori chiar ne contrazicem. Nu multă lume ştie că sunt nepotul lui Ionuţ Luţu, pentru că nu asta contează. Unde am jucat, am jucat prin muncă, prin valoarea pe care o am”, a mai spus Marius Cătălin Grigore.

Sari la conținut