Fotbal

Oficialii grupării CSM Slatina s-au înţeles cu portarul Nicuşor Grecu. „Se doreşte formarea unei echipe competitive, iar acordul este pe doi ani”

CSM Slatina se întăreşte, în această perioadă, pe toate posturile, pentru un sezon reuşit la nivelul Ligii a III-a. Odată cu perfectarea înţelegerii cu fundaşul central George Cotigă, oficialii grupării slătinene au ajuns la un acord şi cu portarul Nicuşor Grecu, care în ultimii doi ani a evoluat pentru FC Argeş. Goalkeeper-ul de 27 de ani a mai evoluat, în perioada în care era junior pentru FC Caracal şi Alro Slatina. De asemenea, s-a mai aflat între buturile echipelor U Cluj şi CSMS Iaşi.

Oficialii echipei CSM Slatina au ajuns la un acord cu portarul Nicuşor Grecu, care în ultimele două sezoane a evoluat pentru FC Argeş. Goalkeeperul de 27 de ani a mai apărat pentru CS Apă Craiova, U. Cluj, CSMS Iaşi, iar în perioada în care era junior a apărat buturile porţii echipelor din zonă, FC Caracal şi Alro Slatina. Nicuşor Grecu are meciuri bifate în Liga I cu CSMS Iaşi, în Cupa României.

Ne-am înţeles pe o perioadă de doi ani, iar ceea ce m-a atras este faptul că se doreşte formarea unei echipe competitive. Sunt condiţii foarte bune în cadrul Complexului „1 Mai”, aştept să ajung luni la Slatina, atunci când va avea loc reunirea lotului”, a precizat goalkeeper-ul de 27 de ani, Nicuşor Grecu.

Originar din Craiova, Nicuşor Grecu are 1.96 înălţime şi 82 de kilograme. La CSMS Iaşi, în Liga I, acesta i-a avut colegi pe postul de portar pe Branko Grahovac şi Alessandro Caparco, goalkeeperi cu mare experienţă competiţională.

Sari la conținut