Fotbal

Fostul căpitan al lui FC Argeş, George Cotigă, a ajuns la un acord cu CSM Slatina. „Mă alătur acestui proiect, să pun umărul la atingerea obiectivelor”

Echipa de fotbal CSM Slatina continuă „achiziţiile” pentru Liga a III-a. Oficialii grupării slătinene s-au înţeles cu fundaşul central George Cotigă, fotbalist cu mare experienţă la nivelul eşaloanelor superioare. Jucătorul de 29 de ani, ce poate evolua şi fundaş dreapta, a fost căpitan de echipă la FC Argeş. Acesta a mai evoluat, în decursul carierei, pentru CS Mioveni, FC Caransebeş, CSMS Iaşi, alături de care a promovat în Liga I, iar în stagiunea precedentă a evoluat în Liga a II-a la Daco-Getica (fosta Juventus Bucureşti).

Achiziţie importantă realizată de CSM Slatina. Oficialii grupării slătinene au ajuns la un acord, pe o perioadă de două sezoane, cu fundaşul central George Cotigă. Experimentatul jucător este încântat de alegerea făcută şi speră să pună umărul la obiectivele echipei slătinene, nou-promovată în Liga a III-a.

„Vin la Slatina cu gânduri bune, de a realiza lucruri frumoase împreună. Am văzut baza sportivă, condiţiile foarte bune de pregătire, mă alătur acestui proiect, să pun umărul la atingerea obiectivelor acestei echipe frumoase. Avem o înţelegere pe doi ani de zile, sper să fie de bun augur pentru ambele părţi, să ne bucurăm cu toţii de această perioadă”, a declarat noul fundaş al echipei CSM Slatina, George Cotigă.

George Cotigă a evoluat pentru echipe precum FC Argeş, CS Mioveni, FC Caransebeş, Juventus Bucureşti sau CSMS Iaşi, alături de care a promovat în Liga I.

Sari la conținut