Fotbal

Fotbaliștii slătineni se reunesc pe 8 iulie

După barajul de promovare în Liga a III-a, componenţii echipei CSM Slatina au intrat într-o binemeritată vacanţă. Pregătirile pentru noul sezon în eşalonul al treilea vor începe devreme, reunirea fiind programată pe 8 iulie. Primul meci oficial al grupării slătinene în competiţiile FRF va avea loc pe 31 iulie, în Cupa României.

Componenţii echipei CSM Slatina au intrat în vacanţă după manşa retur a barajului de promovare, la capătul căreia au sărbătorit accederea în Liga a III-a alături de suporteri. Jucătorii nu vor avea mult timp liber la dispoziţie, reunirea fiind programată pe data de 8 iulie.

Nou-promovată, CSM Slatina va începe mai devreme reunirea, mai ales că pe 31 iulie va avea primul meci oficial, debutul în noua ediţie Cupei României.

Startul Ligii a III-a se va da pe 24 august. Deocamdată, nu a fost stabilită componenţa seriilor, însă CSM Slatina ar putea fi repartizată în seria a III-a, alături de U. Craiova 1948, formaţie care va lupta la fel ca în stagiunea trecută pentru promovare.

Sari la conținut