Fotbal

Fotbalul renaște în orașul de pe malul Oltului. Slatina are echipă în Liga a III-a

Echipa de fotbal CSM Slatina a promovat în Liga a III-a, după ce a câștigat ambele manșe ale barajului de promovare disputate în compania campioanei din județul Dâmbovița, Gloria Cornești. După victoria cu 2-0 pe teren propriu, gruparea slătineană s-a impus cu 2-1 și în deplasare, iar fotbalul din orașul de pe malul Oltului revine în competițiile organizate de FRF.

Slatina are echipă în Liga a III-a. CSM Slatina a câștigat și manșa retur a barajului de promovare, impunându-se cu 2-1 pe terenul celor de la Gloria Cornești.

Golurile grupării slătinene au fost marcate de Ovidiu Popescu (min. 2) și Bogdan Panait (min. 89), iar pentru gazde a punctat Enescu (min. 78). Gloria Cornești a ratat un penalty în minutul 94, însă CSM Slatina era promovată încă din minutul 2, când Ovidiu Popescu a adus deschiderea scorului, dat fiind faptul că golurile marcate în deplasare contează dublu. A fost victorie, iar jucătorii grupării slătinene au sărbătorit promovarea pe terenul adversarei, alături de suporterii slătineni, care au venit să-i susțină.

CSM Slatina s-a bucurat de o adevărată susținere din tribună, alături de suporterii echipei slătinene fiind prezente și oficialități locale, printre care primarul municipiului Slatina, Emil Moț.

CSM Slatina promovează astfel în Liga a III-a, la capătul unui sezon în care gruparea pregătită de Bobi Verdeș a avut doar victorii. După campionatul câștigat cu succese pe linie, CSM Slatina și-a asigurat prezența în faza națională a Cupei României, iar acum reușește promovarea după ce a câștigat ambele meciuri ale barajului de promovare, încheind astfel un sezon perfect.

Sursa: Gazeta Nouă

Sari la conținut