Sport

Şedinţă la CSM Slatina, odată cu startul pregătirilor:„Anul care a trecut a fost unul bun, cu victorii pe linie, ne aşteaptă un an greu, cu obiectivul pe care ni-l dorim cu toţii, promovarea”

Jucătorii grupării CSM Slatina s-au reunit pe terenul sintetic din cadrul Complexului Sportiv „1 Mai”, însă, înaintea primului antrenament din noul an, componenţii lotului au avut parte de o scurtă sedinţă cu conducerea adminsitrativă şi tehnică. Directorul Clubului Sportiv Municipal, Cătălin Ilie, le-a vorbit jucătorilor despre importanţa discipliniei, dar şi despre importanţa atingerii obiectivului, promovarea în Liga a III-a.

Organizată profesionist, echipa de fotbal CSM Slatina trebuie să facă, în vară, saltul în competiţiile organizate de FRF. De altfel, gruparea slătineană a înregistrat, în turul actualului sezon, victorii pe linie, având parte de un lot, dar şi condiţii de pregătire, cum puţine echipe de acest nivel din ţară au. 

Directorul Clubului Sportiv Municipal Slatina, Cătălin Ilie, le-a vorbit componenţilor echipei de fotbal despre importanţa atingerii obiectivului, promovarea în eşaloanele superioare. 

„Anul care a trecut a fost unul bun, cu victorii pe linie, urmează un an greu, cu obiectivul pe care-l ştiţi cu toţii, Liga a III-a. Vă doresc, în primul rând să fiţi sănătoşi, să duceţi la îndeplinire obiectivul. Ţin foarte mult la respectul pe care voi, sportivii legitimaţi la CSM Slatina, trebuie să-l oferiţi celor din jurul vostru. Există sancţiuni disciplinare în situaţia în care încălcaţi regulamentul de ordine interioară, însă sper să nu fie nevoie să le aplicăm. Succes în atingerea obiectivului, promovarea în Liga a III-a”, a fost mesajul transmis de conducerea clubului slătinean.

CSM Slatina a bifat, la doar câteva luni de la înfiinţare, o primă performanţă notabilă. Gruparea slătineană a ajuns până în 16-imile de finală ale Cupei României, fiind singura echipă de nivelul Ligii a IV-a din ţară care a ajuns să lupte pentru calificarea în optimi. Cea mai importantă realizare va fi în vara anului 2019, când fotbalul slătinean va reveni în competiţiile organizate de FRF, odată cu câştigarea meciurilor de la barajul de promovare din luna iunie.

Sari la conținut