Sport

Grigore Ceapă, Lorena Ostase, Adina Diaconu, Andrei Neagoe, Alexandra Gheorghe, Bogdan Păun şi Andrei Barbul, sportivii anului 2018 de la CSM Slatina

Secţiile de fotbal, handbal, tenis de masă, atletism, box, karate şi lupte greco-romane şi-au desemnat sportivul anului 2018. Directorul Clubului Sportiv Municipal Slatina, Cătălin Ilie, le-a înmânat trofeele celor mai buni dintre cei buni, în cadrul unui eveniment festiv ce s-a desfăşurat la sediul instituţiei. Grigore Ceapă, Lorena Ostase, Adina Diaconu, Andrei Neagoe, Alexandra Gheorghe, Bogdan Păun şi Andrei Barbul sunt sportivii anului pe fiecare secţie pe care o reprezintă.

Sportivii secţiilor din cadrul CSM Slatina, care s-au remarcat prin rezultatele înregistrate, au fost premiaţi de către conducerea clubului. Performerul anului 2018, pe fiecare ramură în parte, a fost desemnat în baza propunerilor antrenorilor de la fiecare secţie în parte.

Fotbalistul anului 2018 a fost desemnat Grigore Ceapă, golgheter al echipei de fotbal cu 20 de goluri marcate în actualul tur de sezon, la capătul căruia se doreşte promovarea în Liga a III-a.

Handbalista anului este Lorena Ostase, de asemenea, cea mai bună marcatoare a echipei de handbal, cu 46 de goluri în această primă parte a sezonului. Pivotul grupării slătinene a făcut parte şi din lotul lărgit al echipei naţionale, evoluând în tricoul selecţionatei tricolore la „Trofeul Carpaţi”.

Tensimena Adina Diaconu, cea mai titrată sportivă din ţară la nivel de junioare, care a făcut saltul la tineret, este sportiva anului 2018 la tenis de masă. Aceasta este campionă naţională la dublu fete, dar şi medaliată cu bronz la Campionatul European.

Cel mai bun sportiv al secţiei de atletism este Andrei Neagoe, dublu campion naţional, campion balcanic cu ştafeta şi câştigător al Grand Prix-ului Greciei.

Vicecampioana europeană la box feminin, Alexandra Gheorghe, a fost desemnată pugilista anului la CSM Slatina, în timp ce la secţia de karate sportivul anului a fost desemnat Bogdan Păun, vicecampionul naţional în proba enbu masculin.

Component al lotului naţional, luptătorul Andrei Barbul, dublu campion naţional la cadeţi, a primit trofeul sportivului anului 2018 la lupte greco-romane.

Directorul Clubului Sportiv Municipal, Cătălin Ilie, le-a înmânat trofeele şi i-a asigurat de toată susţinerea în obţinerea performanţei.

„Vă felicit pentru rezultatele obţinute în 2018. Vă asigur de toată susţinerea în obţinerea performanţei. Avem logistica necesară pentru a obţine cele mai bune rezultate. Sper ca anul 2019 să fie cel puţin la fel de bun ca cel care se încheie. Vă doresc, tuturor, Sărbători Fercite!”,le-a transmis, printre altele, directorul Clubului Sportiv Municipal Slatina, Cătălin Ilie.

Sportivii anului 2018, din cadrul Clubului Sportiv Municipal Slatina, au primit trofee, diplome şi câte un premiu în bani în valoare de 500 de lei.

Sari la conținut