Anunturi si comunicate oficialeFotbalSport

Avertisment pentru fotbalistii CSM Slatina

Disciplina reprezintă cuvântul de ordine în cadrul echipei de fotbal CSM Slatina. Jucătorii au luat act de regulamentul de ordine interioară, în cadrul unei şedinţe organizate de conducerea clubului.
S-a pus accent în principal pe interzicerea pariurilor sportive. Cei care au în sânge acest microb trebuie să renunţe. Altfel, contractul va fi reziliat.

Regulamentul FRF interzice cu desăvârşire ca sportivii să parieze. Pe lângă multe alte obligativităţi prevăzute în regulamentul de ordine interioară al echipei de fotbal CSM Slatina, jucătorilor li s-a adus la cunoştinţă în mod special această interdicţie. Directorul Clubului Sportiv Muncipal, Cătălin Ilie, le-a atras atenţia componenţilor echipei că o astfel de abatere nu va fi trecută cu vederea.

„De cine încalcă această regulă, ne despărţim în secunda următoare, indiferent despre cine este vorba. Vă atrag atenţia că dacă sunteţi văzuţi în casele de pariuri, nu stăm la discuţie. Dacă faceţi acest lucru, o faceţi pe pielea voastră şi suportaţi consecinţele”, le-a transmis oficialul clubului CSM Slatina, jucătorilor pregătiţi de Bobi Verdeş.

În altă ordine de idei, directorul CSM Slatina, Cătălin Ilie, a ţinut să-i felicite încă o dată pe componenţii echipei de fotbal pentru parcursul din Cupa României. Totodată, acesta s-a arătat încrezător în atingerea obiectivului, promovarea în Liga a III-a.

„Vreau să vă felicit pentru parcursul din Cupa României, aţi reuşit rezultate neaşteptat de bune. Am mare încredere în voi că vom reuşi ceea ce ne-am propus, că ne vom atinge obiectivul, promovarea în Liga a III-a”, a mai spus oficialul clubului slătinean.

Au existat multe situaţii în care fotbaliştii au fost implicaţi în scandaluri legate de pariurile sportive. Cei care sunt depistaţi că recurg la astfel de gesturi riscă amenzi drastice, dar şi interzicerea oricărei activităţi legate de fotbal pe o perioadă de timp îndelungată.

Sari la conținut