Anunturi si comunicate oficialeSport

Cătălin Ilie, directorul CSM Slatina: „Avem logistica necesară pentru a obţine rezultate la toate ramurile sportive”

Aflat de aproape doi ani la conducerea Clubului Sportiv Municipal Slatina, Cătălin Ilie susţine performanţa. Din acest an, pe lângă ramurile existente, handbal, atletism, box, tenis de masă, karate, lupte greco-romane, a fost reactivată secţia de fotbal. CSM Slatina are obiectiv clar, promovarea în Liga a III-a, iar totodată s-au pus bazele propriei pepiniere de fotbal.

Aflat într-un con de umbră, fotbalul scoate capul la lumină, după ce în acest an echipa CSM Slatina a fost înscrisă în Liga a IV-a, cu obiectiv clar accederea în competiţiile FRF. Organizarea a fost profesionistă, odată cu echipa de seniori fiind puse bazele unui puternic centru de copii şi juniori. Puştii slătinenii vor avea continuitate, odată cu terminarea junioratului putând astfel să facă saltul la echipa mare.

Directorul Clubului Sportiv Municipal, Cătălin Ilie, face tot posibilul să le ofere sportivilor şi antrenorilor cele mai bune condiţii, iar  acest lucru se reflectă în numeroasele titluri mondiale, europene şi naţionale aduse de sportivi. De asemenea, echipa de fotbal a reuşit o performanţă unică pentru o echipă de Liga a IV-a, să ajungă în 16-imile Cupei României, în timp ce echipa de juniori Under 19 a ajuns în Liga Elitelor.

„Sportivii noştri reprezintă clubul, reprezintă Slatina, reprezintă România, ne reprezintă pe noi. Bucurie mai mare decât să auzi imnul intonându-se pe cea mai înaltă treaptă a podiumului european sau al lumii nu cred că există. Prin rezultatele obţinute, antrenorii şi sportivii noştri răsplătesc pe deplin eforturile municipalităţii, care investeşte în sport. Din punctul meu de vedere, ca manager, consider că avem toată logistica necesară pentru a obţine rezultate la fiecare ramură sportivă”, a declarat directorul CSM Slatina, Cătălin Ilie.

Lupte greco-romane, box, atletism, karate, tenis de masă, dar şi cele două sporturi de echipă, handbal şi fotbal sunt ramurile în care municipalitatea investeşte pentru obţinerea performanţei. După cum bine se ştie, sportul aduce capital de imagine unei comunitaţi, iar sportivii de la CSM Slatina reuşesc aproape de fiecare dată să obţină rezultate notabile în toate competiţiile în care sunt angrenaţi.

Sari la conținut