«

»

Fotbal

37316381_2089370697983214_8818142039980900352_oFotbal CSM Slatina, formula ideală pentru atingerea obiectivului

 

După un final de campionat în care CSM Slatina a activat în Liga a V-a și a reușit să-și adjudece trofeul județean Cupa României, echipa s-a reunit marți, într-o nouă formulă. Lotul care va evolua din acest an în Liga a IV-a a fost întărit cu antrenori și jucători cu experiență care vor ajuta echipa să-și atingă obiectivul propus pentru acest sezon competițional: promovarea în eșalonul al treilea.

 

Înființată de autoritățile locale la începutul acestui an, echipa de fotbal CSM Slatina, aflată sub coordonarea antrenorului Iulian Mitrache, a avut un parcurs ascendent. Majoritatea confruntărilor din Liga a V-a câștigate și obținerea trofeului județean din Cupa României sunt rezultatele obținute de slătineni. Anul acesta, formația va activa în eșalonul superior. 11 fotbaliști au rămas din vechiul lot și alți patru s-au alăturat proiectului pentru acest sezon.

Pentru noul sezon competițional, pe banca tehnică va sta Bobi Verdeș, un sportiv cu rezultate remarcabile și antrenor de excepție. Anul trecut, Verdeș a antrenat formația Flacăra Horezu, formație care datorită acestuia a promovat în eșalonul superior.

Pentru îndeplinirea obiectivului, Bobi Verdeș va fi ajutat de antrenorii Mircea Voicu și Vasile Sin.

Pentru sezonul 2018-2019 au ales să joace în culorile clubului slătinean sportivii Mircea Șcheau, Adrian Stănică, Florin Tudor și Cristian Preda.

Fotbaliștii slătineni se pregătesc intens pentru noul sezon competițional. Antrenamentele au debutat ieri și vor continua până la partidele oficiale. Până atunci însă, vor disputa mai multe meciuri amicale, primul fiind programat pentru sâmbătă, ora 11, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, în compania formației de Liga a III-a, FCM Alexandria. Pe 1 august vor susține meciul din Cupa României, urmând ca pe 4, 8, 11 și 18 august să dispute meciuri de verificare având ca adversari formațiile: Universitatea Craiova, Unirea Bascov, CSU Craiova și CSO Filiași.

 

sursa: olttv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste HTML etichete şi atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>