«

»

Atletism

ca8816d19a4e66dfb8d352a12a018ba0CSM Slatina, argint balcanic la atletism

 

                Lotul național al României de atletism, din care au făcut parte și sportivii legitimați la Clubul Sportiv Municipal Slatina, Daniel Budin și Andrei Neagoe, a reușit să stabilească un nou record național. Tricolorii au scos un timp de 39 de secunde și 18, la proba pe ștafetă, care le-a adus românilor medalia de argint la Campionatele Balcanice din Turcia.


La sfârșitul săptămânii trecute, Turcia a găzduit o nouă ediție a Campionatelor Balcanice de ștafetă. La acest concurs a luat parte și echipa României, din care au făcut parte atleții slătineni Daniel Budin și Andrei Neagoe. Tricolorii au reușit și de această dată să se remarce, stabilind un nou record național.

Pentru atleții slătineni urmează o perioadă aglomerată în competiții. Cea mai apropiată va fi cea din Bulgaria, la care va participa Andrei Neagoe. Slătineanul va concura la trei probe, de la care și-a propus să obțină noi medalii.

Sportivii antrenați de Dan Bărbuți vor participa la sfârșitul săptămânii viitoare la cea mai importantă competiție de atletism din România: Campionatul Național de Atletism dedicat seniorilor, care se va desfășura în perioada 26-27 iulie, la Pitești.

sursa: oltv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste HTML etichete şi atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>