«

»

Abonamente Liga Nationala de Handbal Feminin

imageResize

Abonamente pentru noul sezon al Ligii Nationale de Handbal Feminin

 

              Abonamentele pentru sezonul 2018-2019 al Ligii Naționale de Handbal Feminin vor fi puse in vanzare Joi, 09 August incepand cu ora 10:00, la casieria CAO din B-dul AI Cuza si casieria bazinului de inot din Str Crișan.
Posesorii abonamentelor din sezonul trecut care vor sa-si reînnoiasca abonamentele sunt asteptati in zilele de Marti 07.08.2018 si Miercuri 08.08.2018, la sediul clubului CSM Slatina din Str Sf Constantin Brancoveanu (Stadion 1 Mai) in intervalul orar 08:00-16:00.
Pretul unui abonament este de 100 lei , iar pentru achiziționare cat si pentru prelungire este necesară Cartea de Identitate. Fiecare persoana poate achiziționa 2 abonamente.

Suporterii vor avea parte si de o surpriza. In prima etapa de acasa se va organiza o tombola prin care unul din posesorii abonamentului va castiga un tricou cu autografele jucatoarelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste HTML etichete şi atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>