«

»

Atletism

34337143_1269228323208499_7847620842883121152_nAtletul Andrei Neagoe, aur în proba de 200 de metri la Internaţionalele României. Sportivii de la CSM Slatina, argint şi la ştafetă

 

         Performanţe extraordinare pentru atleţii de la CSM Slatina la actuala ediţie a Campionatelor Internaţionale de Atletism ale României. Andrei Neagoe a cucerit medalia de aur în proba de 200 de metri, reuşind personal best. De asemenea, ştafeta României, formată din Daniel Budin, Marius Şerban, Cosmin Dincă şi Andrei Neagoe, toţi legitimaţi la CSM Slatina, a cucerit argintul la 4×100 de metri, trecând linia de sosire după naţionala Turciei.

În acest weekend, pe Cluj Arena, s-au desfăşurat Campionatele Internaţionale de Atletism ale României, la care au participat şi sportivi din Turcia, Germania, Armenia, Bulgaria, Serbia şi Croaţia.

Sportivii de la CSM Slatina, pregătiţi de Dan Bărbuţi, au avut evoluţii excepţionale. Andrei Neagoe a câştigat proba de 200 de metri, iar la 100 de metri a obţinut locul IV.

Componenţi ai lotului naţional, Cosmin Dincă, Marius Şerban, Daniel Budin şi Andrei Neagoe au reprezentat România în proba de ştafetă 4×100 de metri, reuşind să obţină medalia de argint.

Un alt rezultat notabil a fost înregistrat de Pavel Nichituş, care s-a clasat pe locul IV, la 400 de metri garduri.

„Sunt rezultate excepţionale. Andrei Neagoe a înregistrat, în proba de 200 de metri, un timp foarte bun, 20 de secunde şi 93 de sutimi, iar în ştafetă s-a înregistrat, de asemenea, personal best, 40 de secunde şi 70 de sutimi. Sunt foarte mulţumit, sperăm să obţinem rezultate la fel de bune la Campionatul Naţional, la Balcaniadă şi la Campionatul European”, a declarat antrenorul secţiei de atletism de la CSM Slatina, Dan Bărbuţi.

Campionatul European se va desfăşura în perioada 6-13 august, în Germania, la Berlin.

sursa:gazetanoua.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste HTML etichete şi atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>