«

»

Fotbal

29426001_2010659492521002_1734462610515951616_oPrimăria Slatina a reînființat secţia de fotbal a Clubului Sportiv Municipal Slatina

 

      Echipa de fotbal va activa incepand cu etapa a 16-a, in Seria 1 din Liga V-a, iar obiectivul pe termeyn scurt va fi promovarea in liga III.

Viceprimarul Slatinei, Gigi Vîlceleanu, a declarat că echipa se va baza pe fotbalişti tineri, originari din municipiu sau din localităţile învecinate.

„Conform proiectului de buget, Clubul Sportiv Municipal va primi credit pentru toate secţiile sportive, pentru întreţinerea şi buna funcţionare, iar în cadrul clubului va apărea o nouă ramură sportivă. Mă refer la echipa de fotbal pe care o vom înscrie, începând din luna martie, în Liga a V-a. Antrenor este Iulian Mitrache, iar Doru Alexe este antrenor secund. Este un proiect sută la sută slătinean. Echipa este deja conturată, iar media de vârstă va fi undeva la 21 de ani. Sunt jucători tineri, din Slatina şi din localităţile învecinate”, a afirmat Vîlceleanu.

CSM Slatina a invins Recolta Chiteasca cu scorul de 6-0 in etapa a 16-a, urmand ca in urmatorul meci sa intalneasca in deplasare, formatia Vointa Jitaru, intr-un meci programat pe 25.03.2018.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste HTML etichete şi atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>