«

»

Handbal

REM_2087CSM Slatina ratează şansa unei prime victorii în Liga Națională, după înfrângerea la un gol cu CSM Bistrița

 

             Speranțele obținerii primelor puncte de la promovarea în Liga Națională erau legate de confruntarea de pe teren propriu cu CSM Bistrița. Din păcate, CSM Slatina n-a reuşit nici de această dată sa spargă gheața, deşi a fost aproape, meciul încheindu-se în favoarea formației oaspete, care s-a impus la un gol, scor 27-28.

CSM Slatina a început bine jocul, instalându-se pe tabela de marcaj încă de la primul atac. Meciul părea ca se îndreapta sper o primă victorie, însă formația ardeleană a reuşit să echilibreze jocul în minutul 20, ba chiar a intrat cu un avans de 3 goluri la cabine, scor la pauză 12-15.

Gruparea pregătită de Victorina Bora a reintrat pe teren destul de motivată, a redus repede din diferența, insă cateva contraatacuri ratate la jumătatea actului secund au adus desprinderea pe tabelă a formației vizitatoare la 4 goluri, în minutul 47.

Jucătoarele pregătite de Victorina Bora n-au cedat, iar spre final de joc s-au apropiat la două goluri. O “boltă” peste poartă a Dianei Constantinescu, dar şi o ratare de unu la unu cu portarul a Soniei Searficeanu au cântărit enorm. În ciuda eforturilor  slătinencelor de a întoarce rezultatul, Bistrița a plecat cu toate cele trei puncte, partida încheindu-se cu scorul de 27-28, în cadrul unei întâlniri în care măcar egalul ar fi fost mult mai echitabil.

Interul Stefania Lazăr a fost poate cea mai bună jucătoare de pe teren, de altfel ea trecându-si în cont 11 goluri. Alexandra Gogoriță, jucătoare de bază în echipa slătineană, a prins o zi slabă, când echipa avea cea mai mare nevoie de aportul ei.

CSM Slatina rămâne astfel singura formație fără niciun punct acumulat în Liga Națională, deşi în multe momente n-a arătat ca o echipă de ultimul loc.

Runda viitoare, CSM Slatina va întâlni, în deplasare, HCM Râmnicu Vâlcea, acolo unde misiunea de a obține puncte va fi aproape imposibilă.

gazetanoua.ro

foto: Remus Badea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Puteti folosi aceste HTML etichete şi atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>