«

»

Handbal

21366750_1640202056052738_6941204349514594524_oCSM Slatina pierde duelul cu Rapid București, la o diferență de trei goluri

 

         CSM Slatina a pierdut meciul susținut, în deplasare, în compania contracandidatei la evitarea retrogradării, Rapid Bucureşti. Jocul a fost aprig disputat, extrem de echilibrat mai ales în prima repriză, însă în actul secund adversarele s-au aflat mai tot timpul la conducere pe tabela de marcaj, duelul nou-promovatelor încheindu-se cu victoria echipei gazde, scor 28-25.

CSM Slatina nu a reuşit sa revină cu puncte de pe terenul celor de la Rapid Bucureşti, deşi a fost destul de aproape, meciul fiind extrem de strans. În prima parte a jocului, cele două nou-promovate s-au aflat rând pe rând la conducere pe tabela de marcaj, echipa gazda intrând la cabine cu un avantaj de un gol, scor 13-12.


Prima parte a actului secund a adus acelaşi echilibru, însă pe fondul unor greşeli, echipa slătineană evoluând la un moment dat în dublă inferioritate, Rapid s-a desprins la cinci goluri, cea mai mare diferența înregistrată.

Victorina Bora a forțat revenirea, aruncând pe faza ofensiva inclusiv o jucătoare de câmp în locul portarului, iar echipa slătineană a pus din nou presiune pe adversare. Cu Ştefania Lazăr într-o formă bună, aceasta fiind de altfel principala marcatoare, slătinencele s-au apropiat la un gol, în minutul 55, scor 25-24.
Din păcate, finalul de joc a aparținut feroviarelor, care au gestionat mai bine finalul tensionat, reuşind să se impună, scor 28-25.

Pentru CSM Slatina urmează un adversar extrem de dificil, în runda a doua, Corona Braşov.

gazetanoua.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Puteti folosi aceste HTML etichete şi atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>