«

»

Atletism

20228742_1396543853760498_6184587541565598029_nRezultate de excepţie pentru alteţii nostrii la Campionatele Balcanice de Seniori de Atletism

 

                 Localitatea Novi Pazar din Serbia a găzduit, la finalul săptămânii trecute, Campionatele Balcanice de Seniori. Ştafeta României de 4×100 i-a avut în componenţă şi pe atleţii legitimaţi la CSM Slatina, Marius Şerban şi Daniel Budin, care au reuşit să cucerească medalia de aur, devenind astfel campioni balcanici.

                 Sportivii pregătiţi de profesorul Dan Bărbuţi nu s-au oprit aici, iar la ştafeta de 4×400 de metri, din care au făcut parte şi Marius Şerban şi Pavel Nichituş, au obţinut medalia de argint. Practic, la această competiţie, Marius Şerban a obţinut atât medalia de aur, cât şi pe cea de argint.

Profesorul Dan Bărbuţi s-a arătat mulţumit de rezultatele obţinute de atleţii săi alături de lotul naţional al României.

„Sunt mulţumit de parcursul lor din Serbia. Sunt rezultate de excepţie. Mă bucur pentru sportivi, este important că ei se impun în astfel de competiţii de peste hotare. Aceste rezultate nu sunt întâmplătoare şi reflectă munca depusă în acest an şi nu numai”, a spus Bărbuţi.

gazetanoua.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Puteti folosi aceste HTML etichete şi atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>