«

»

Handbal

18319204_1478683808871231_7457104128859889090_oCSM Slatina, invincibilă în retur. Handbalistele noastre au încheiat sezonul promovării cu victorie

 

              Lipsit de miză, CSM Slatina fiind promovată încă din penultimul meci, susţinut pe teren propriu cu CSU Timişoara, ultimul joc din Divizia A cu SC Mureşul Târgu Mureş a fost încheiat cu o victorie. Conduse la pauză la un gol, handbalistele pregătite de Victorina Bora şi-au respectat statutul, obţinând în actul secund victoria, scor 26-35. Gruparea aflată sub comanda Victorinei Bora a sărbătorit, astfel, promovarea în Liga Naţională şi pe teren străin.

 

Handbalistele slătinene au încheiat cu o victorie sezonul promovării pe prima scenă a handbalului românesc. Jucătoarele aflate sub comanda Victorinei Bora s-au impus în jocul din deplasare cu SC Mureşul Târgu Mureş, deşi au fost conduse la pauză pe tabela de marcaj. Actul secund a adus o mai mare mobilizare în rândul slătinencelor, care s-au desprins, câştigând întâlnirea la o diferenţă de nouă goluri, 26-35.

Cu această victorie, echipa slătineană este neînvinsă în acest retur, reuşind promovarea în Liga Naţională de pe primul loc.

CS Minaur Baia Mare şi CSU Reşiţa luptă pentru promovare la baraj

Lupta pentru promovarea directă s-a dat cu CS Minaur Baia Mare, care a încheiat sezonul pe locul secund în clasamentul seriei Diviziei A. Cel de-al treilea loc, ultimul ce duce la barajul de promovare, este ocupat de CSU Reşiţa.

SC Mureşul Târgu Mureş rămâne astfel în afara barajului de promovare, încheind sezonul doar pe locul al patrulea.

Din cealaltă serie a Diviziei A a promovat de pe primul loc Rapid Bucureşti, în timp ce Dinamo şi CS HM Buzău vor participa la baraj.

 

gazetanoua.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Puteti folosi aceste HTML etichete şi atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>